VoIP in Weerselo

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Weerselo

Voice over IP is bij ondernemers inmiddels een bekend begrip. Door te bellen via Internet worden de kosten gereduceerd en zijn er veel extra voordelen voor bedrijven en instellingen. Een VoIP oplossing is veel flexibeler en biedt veel meer functionaliteiten ten opzichte van een traditionele telefonie oplossing.

Het belangrijkste in de keuze voor een aanbieder is de betrouwbaarheid van het systeem en de daarbij behorende service en ondersteuning, Voicedata biedt voor de zakelijke gebruiker naast het best mogelijke VoIP platform een gratis professionele helpdesk en 24 x 7 calamiteitenserivce, ongekend in de telecomwereld.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden op gebied van telefonie!

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Hosted VoIP is bellen met behulp van een telefooncentrale in de cloud. Tegen een vaste vergoeding per maand kunt u gebruik maken van de meest moderne en uitgebreide telefooncentrale en de meest geavanceerde faciliteiten. Hosted VoIP is al interessant voor 1 enkele werkplek, zo’n 95% van alle bedrijven die nu een keuze maken voor Voice over IP kiezen voor een Hosted VoIP oplossing.

SIP-trunk

Een SIP-trunk is een virtuele telefoonlijn. De lijn maakt gebruik van het internet om de ‘voice-pakketjes’ te versturen en te ontvangen. SIP-trunks worden vaak geconfigureerd in een telefooncentrale op locatie en zijn daardoor rechtstreeks aangesloten op het telefonienetwerk van de provider. Bij een overstap naar SIP bespaart u snel veel geld ten opzichte van traditionele telefonieoplossingen als ISDN.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie